joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul își prezintă proiectul de candidatură pentru CCE 2021 la Fabrica de Tramvaie și cu trupa Iris, Felicia Filip și Maia Morgenstern în fața Primăriei

  de Special Arad | 22 septembrie 2015, 2:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Asociația „Arad  Capitală Europeană a Culturii 2021” organizează vineri, 25 septembrie, de la ora 19, un spectacol extraordinar de rock simfonic „Din nou împreună” susținut de Trupa IRIS alături de Cristi Minculescu, Felicia Filip, Maia Morgenstern, Filarmonica Banatul din Timișoara și Filarmonica de Stat Arad.

  Evenimentul va avea loc pe platoul din  fața Primăriei Arad și va susține candidatura orașului nostru la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

  De asemenea, sâmbătă, 26 septembrie, va avea loc prezentarea proiectului pe care orașul nostru îl susține, în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, ca parte a strategiei de dezvoltare a Aradului. Evenimentul are loc de la ora 18.00, la Fabrica de Tramvaie (SC Astra Vagoane Călători SA) situată pe Calea Victoriei nr. 33-35.

  Invitatie Arad 2021.cdr1-iris-A3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.