sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul începe să prindă culoare. Au început pregătirile pentru Festivalul „FlorAr” | Foto

  de Special Arad | 31 mai 2018, 12:57 PM | Strada

  2

  (foto: Centrul Municipal de Cultură Arad)

  Au început pregătirile pentru Festivalul dedicat florilor care se va desfășura în perioada 1-3 iunie, în Piața Avram Iancu și pe strada Mețianu din Arad.

  Festivalul „FlorAr” este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură și va aduce zeci de mii de fire de petunii, trandafiri, orhidee, gerbera, crini, alstromeria, hortensii, lisianthusi care vor fi folosite pentru realizarea unor figurine spectaculoase cum ar fi: mașina de flori, ciobanul și oile, îngerul și leul, candelabre, pergole.

  Aranjamentele florare au început să prindă deja formă chiar de azi, iar organizatorii ne promit că de mâine zona va fi asemenea unei explozii de culori. De asemenea, pe întreaga durată a festivalului va avea loc un program artistic special dedicat copiilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

  Vezi întregul program AICI.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.