Aradul, în defilare! Spectacol în aer, pe apă și pe uscat de Ziua Pompierilor (Foto)

  de Lucian Dănilă | 11 septembrie 2018, 6:14 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Aradul nu este un oraș care să poată face față la două evenimente majore în același timp, în cazul de astăzi acestea fiind: defilarea de Ziua Pompierilor și… ieșitul copiilor de la școală. Faptul că a fost închisă circulația în centrul orașului a creat mari probleme în trafic, dar după ora 12.30 au trecut…

  Propriu-zis, nu a fost Ziua Pompierilor. Aceasta va fi joi, 13 septembrie, când se vor sărbători 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. Dar astăzi a avut loc sărbătoarea. Defilare, prezentarea tehnicii de luptă, defilare pe apă cu cele opt ambarcațiuni, dar și show-ul aviatic prezentat de cei de la aerodromul Charlie Bravo au făcut ca cei prezenți să fie încântați.

  În ciuda căldurii, peste 500 de oameni au asistat la această paradă, una de mare clasă, paradă la care au participat 11 plutoane din cadrul ISU Arad. Au putut fi văzute Drapelul de Luptă al ISU Arad și Garda Drapelului, s0au acordat distincții, iar la eveniment au fost prezente mai multe oficialități din cadrul administrației locale, foști și actuali șefi ai grupurilor de pompieri din Arad și Timiș, dar și reprezentanții bisericii.

  Ca de obicei, cei mai frumoși au fost copii care au asistat de pe margine, aceștia fiind cei mai încântați să vadă toate autospecialele sau ambarcațiunile, dar și spectacolul aviatic.

  Vezi galeria foto.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.