Aradul e fruncea! Polițiștii arădeni sunt campionii zonei la minifotbal și vor juca pe Dinamo

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 1:43 PM | Sport

  0

  Lipova a fost gazda Campionatului Național de minifotbal al Ministerului de Interne, faza zonală. Un număr de 12 echipe din patru județe s-au întrecut pe terenul sintetic de la baza „Șoimii” și în sala de sport „Faleza”, câștigătoare fiind echipa Aradului.

  Pavel Hălmăgean, șeful IPA Regiunea 1 Arad, a fost organizatorul acestui turneu. Au participat 12 formaţii, reprezentând inspectorate judeţene ale Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi IJSU. Echipa Aradului a încheiat competiția pe primul loc, fiind urmată de Bihor, de care a trecut în finală, scor 1-0 și Timiș. Meciurile au fost arbitrate de Vesa Florin și Vasile Sin.

  Componența echipei învingătoare: Florin Trifoi, Costel Bogoșel, Gabriel Krisan, Silviu Cristea, Claudiu Mihuț, Robert Pantiș, Gheorghe Orza și Laurențiu Buhăescu.

  Echipa Aradului va participa în perioada 27-28 septembrie la turneul final al Campionatului Național al IPA, competiție care se va desfășura la București în complexul Dinamo.

  lip 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.