duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul e fruncea! Polițiștii arădeni sunt campionii zonei la minifotbal și vor juca pe Dinamo

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 1:43 PM | Sport

  0

  Lipova a fost gazda Campionatului Național de minifotbal al Ministerului de Interne, faza zonală. Un număr de 12 echipe din patru județe s-au întrecut pe terenul sintetic de la baza „Șoimii” și în sala de sport „Faleza”, câștigătoare fiind echipa Aradului.

  Pavel Hălmăgean, șeful IPA Regiunea 1 Arad, a fost organizatorul acestui turneu. Au participat 12 formaţii, reprezentând inspectorate judeţene ale Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi IJSU. Echipa Aradului a încheiat competiția pe primul loc, fiind urmată de Bihor, de care a trecut în finală, scor 1-0 și Timiș. Meciurile au fost arbitrate de Vesa Florin și Vasile Sin.

  Componența echipei învingătoare: Florin Trifoi, Costel Bogoșel, Gabriel Krisan, Silviu Cristea, Claudiu Mihuț, Robert Pantiș, Gheorghe Orza și Laurențiu Buhăescu.

  Echipa Aradului va participa în perioada 27-28 septembrie la turneul final al Campionatului Național al IPA, competiție care se va desfășura la București în complexul Dinamo.

  lip 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.