miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul devine „Homeland” pentru lucrările unor artiști din India, Mexic, Noua Zeelandă, Australia, Polonia, Japonia, Argentina și nu numai!

  de Tomck@t | 26 iunie 2018, 1:20 PM | Cultură

  0

  Participarea artistului arădean Adrian Sandu în proiectul „International Print Exchange Programme” (IPEP) India 2017 va aduce expoziția colectivă și în România, și nu oriunde, ci chiar la Arad. Astfel, joi, pe 28 iunie, în Sala Clio a Complexului Muzeal Arad vor fi expuse lucrările de gravură ale nu mai puțin de 36 de artiști din țări precum Turcia, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Australia, Polonia, Japonia, SUA, Portugalia, Argentina, România, Mexic, Franța și, nu în ultimul rând, India.

  În cadrul expoziției cu titlul „Homeland”, publicul arădean va avea ocazia să admire până pe 15 iulie 2018 un set de 36 de gravuri în tehnici și maniere diverse, aparținând unor culturi din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

  Participanți:

  Abhishek Chourasia, Aditi Kulkarni, Anjali Goel, Atita Taware, Deepak Sinkar, Dimple Shah, Durgadas Garai, Indrajit Prasad, Krishna Reddy, Milind Atkale, Nandini Pantawane, Pallavi Mool, Pandurang Deoghare, Rajesh Ambalkar, Shirish Mitbawkar, Suchte Ghadge, Venugopal V.G., Vishakha Apte, Yogesh Ramkrishna și Rajesh Pullarwar din India, Alejandra Leyes din Argentina, Ari Alpert din Turcia, Asmaa Hasmi din Marea Britanie, Hannah King din Noua Zeelandă, Julia Wakefield din Australia, Justyna Dziabaszewska din Polonia, Kaoru Higashi, Motoko Chicamatsu și Yuko Yotsuzuka din Japonia, Kelsey Livingston, Stephanie Carpenter și Terry Strawser din Statele Unite ale Americii, Paula Brasil din Portugalia, Silvia Gaona din Mexic, Varsha Baptiste din Franța și, nu în ultimul rând, Adrian Sandu (Arad, România), totodată curatorul evenimentului la Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.