sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Aradul, capitala halterelor timp de o săptămână. Trei întreceri au loc la baza din „Pădurice”

  de Dan Lazăr | 22 august 2023, 1:52 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Aradul, centru puternic al halterelor din țara noastră, își păstrează și anul acesta tradiția de organizator al unor evenimente importante din calendarul competițional național.

  Începând de astăzi, 22 august, și până pe 24 august, începând cu ora 9.00, sub coordonarea lui Gheorghe Biriș, președintele Asociației Club Sportiv Amefa Arad și vicepreședinte al federației române, cu sprijinul lui Adrian Jigău – CSM Arad și Adrian Crișan – CSȘ Gloria Arad, coorganizatori alături de FR Haltere, complexul sportiv ACS Amefa – Pădurice gazduiește Campionatele Naționale de Juniori III și cele dedicate Juniorilor II U15, la care vor lua startul peste 130 de sportivi.

  Săptămâna se va încheia cu întrecerea Cupa Aradului 2023, concurs internațional neoficial susținut de Centrul Municipal de Cultură, rezervat tuturor categoriilor de vârstă, la care sunt anuntați și participanți de la cluburile partenere CS AMEFA Arad din țările vecine, precum Serbia, Ungaria și Slovacia.

  afis haltere

  Citește și: Arădeanul Gheorghe Biriș candidează pentru președinția federației de haltere. Adrian Jigău vrea un loc în Biroul Federal

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.