Aradul are tineri care se implică în politică (P)

  de - | 15 septembrie 2020, 1:35 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  Implicarea tinerilor în viaţa politică este crucială pentru schimbarea culturii politice actuale. Iniţiativele civice, sociale sau culturale ale tinerilor trebuie să devină o parte din viața cotidiană.

  Politica se învață doar dacă o faci, acumulând zilnic experiență, analizând oportunitățile pe care le ai la dispoziție pentru a participa în procesul de luare a deciziilor, ascultând diferite opinii și inclusiv asumându-ți anumite consecințe.

  Aradul are 290 de tineri pe listele de candidați PNL Arad, 17 tineri pe lista CJ Arad, patru tineri pe lista CLM Arad și un candidat la Primăria Sebiș, în persoana lui Cristian Feieș.

  „Sunt recunoscătoare conducerii partidului pentru susținerea acordată tinerilor. Noi, tineretul național liberal nu doar că vom dovedi că suntem viitorul, însă noi, generația altfel, suntem prezentul. Ne dorim să fim o voce pentru tinerii din comunitatea arădeană. Avem energie și determinare și ne dorim să construim alături de ceilalți liberali un județ frumos, modern, performant, un județ în care se vine, nu unul din care se pleacă!” a declarat președintele TNL Arad și candidata pe lista PNL pentru Consiliul Județean Arad, Patricia Dinga (foto).

  Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

  15.09.2020 – Departamentul de Comunicare al PNL Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-soara e cea care era in 2 locuri in acelasi timp si la sedinta CLM si la concursul de ocupare a unui post la stat.
   Iar tinerii de care vorbiti sunt 90% pe locuri neeligibile nu ca ar fi mare paguba in ciuperci dar trebuiesc rasplatiti cumva si lipitorii de afișe, absolventi de fabrici de diplome din Arad cine se inhaita cu alde Falca, Cionca, Bibart, Bilcea intr-un oraș pe care l-au devalizat e clar ca are un interes.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.