Arădenii pot revedea online „Falsele confidențe”, un spectacol din 2008

  de [email protected] | 12 mai 2020, 11:35 AM | Cultură

  0

  Și în această săptămână, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad vă provoacă la spectacol, la un click distanță. Miercuri, 13 mai, de la ora 19:00, pe pagina de facebook a teatrului, puteți vedea „Falsele confidențe”, de Pierre de Marivaux, în regia lui Alexandru Colpacci.

  Spectacolul a avut premiera în vara anului 2008 și a fost inclus în programul Festivalului de Teatru Clasic din acea toamnă.

  Din distribuție fac parte regretatul Ioan Costea, Carmen Butariu, Zoltan Lovas, Dorina Darie Peter, Călin Stanciu, Ioan Peter, Carmen Vlaga, Dan Antoci și Ionel Bulbuc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.