Arădenii pot depune actele necesare pentru ajutorul la încălzire

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 3:08 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În atenţia familiior sau persoanelor singure care vor depune cereri în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţelor, Direcția de Asistență Socială face cunoscute următoarele:

  Începând cu data de 21.11.2018, cererile, declaraţiile pe propria răspundere și actele necesare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor, se vor depune la sediul Direcției de Asistență Socială Arad, situat în municipiul Arad, str. Calea Radnei, nr. 250, după următorul orar:

  luni – joi, între orele 800 – 1700

  vineri, între orele 800 – 1400

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.