Arădenii iubitori de discuri vinil sunt invitați la târg!

  de Raluca Medeleanu | 14 noiembrie 2018, 1:47 PM | Music | Știri Arad

  0

  Primul târg dedicat vinilurilor se organizează în data de 16 decembrie, între ora 13 și 18, în Piața Avram Iancu nr. 16 (Soul Pub).
  „Eşti unul dintre melomanii care preferă să se intoarca la discurile de vinil sau pur şi simplu îţi doreşti să reasculţi acel sunet pur?
  Atunci eşti invitat să participi la “Târgul de Viniluri – Ed. I”.
  Mai mult, dacă eşti colecţionar de viniluri, casete, CD-uri, pick-up-uri, casetofoane vechi, etc. şi doreşti să-ţi etalezi comoara muzicală, o poţi face participând la târg ca expozant!
  Trimite un e-mail la [email protected] cu nume, prenume şi număr de telefon, până în 12 decembrie 2018.
  De asemenea, nostalgicii care vor să retrăiască vremurile bune, dar și tinerii care doresc o incursiune în trecut, sunt invitaţi la o discuţie liberă cu Virgil IUGA, fost membru al formaţiei Carusel şi membru al Uniunii Compozitorilor din România.
  Participarea este GRATUITĂ!
  Eveniment organizat de Flavi & Dia Sound în colaborare cu Soul.
  Fii cu ochii pe event pentru alte surprize şi cu urechile pe muzica bună!
  ”, anunță organizatorii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.