Update Arădenii își pot lua rămas bun de la alpinistul Zsolt Török și în această seară, de la ora 20:00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Înmormântarea va avea loc marți

  de Special Arad | 18 august 2019, 7:20 PM | Știri Arad

  0

  Toți cei care l-au cunoscut pe Zsolt Török își pot lua un ultim rămas bun de la acesta duminică seara, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, acolo unde va fi depus trupul neînsuflețit al cunoscutului alpinist arădean.

  Din informațiile noastre, cunoscuta firme de pompe funebre „Kuki” va depune trupul lui Zsolt Török începând cu ora 19:30 în incinta clădirii teatrului.

  Astfel, începând cu ora 20:00 va avea loc priveghiul, în aceeași locație.

  UPDATE

  Se pare că și cea de-a doua seară de priveghi, de luni seara, va avea loc tot la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

  La fel este și în cazul înmormântării, care va avea loc marți, începând cu ora 14:00.

  Anunțul a fost făcut și de soția lui Zsolt, pe pagina sa de Facebook.

  „Cei care l-au iubit, admirat și respectat pe dragul nostru Zsolt Török pot să își ia un ultim rămas bun, duminică și luni la Teatrul de Stat Arad. Slujba de inmormântare va avea loc marți, la orele 14.00, tot la Teatrul de Stat, urmata de inhumare la cimitirul Eternitatea (UTA).

  Micul Prinț a plecat în ultima lui călătorie, așa dintr-o dată, prea devreme, prea dureros, prea straniu…”, a scris Laura Nădăban pe rețeaua de socializare Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.