sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii care nu își cultivă grădinile și terenurile arabile, respectiv care nu își întrețin pășunile, vor plăti impozite mai mari

  de Special Arad | 15 mai 2020, 3:27 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Agricol, anunţă cetăţenii municipiului Arad că, în conformitate cu prevederile legale, au obligaţia legală de a utiliza grădinile intravilane declarate ca fiind incluse la categoria “agricol“ în scopul activităţilor agricole (cultivarea legumelor, pomilor fructiferi etc.). Neutilizarea acestora în scopul declarat determină includerea acestor suprafeţe de teren la categoria “curţi construcţii.”

  Menţionăm că proprietarii de terenuri agricole au obligaţia utilizării acestora conform categoriei de folosinţă a fiecărei suprafeţe.

  Necultivarea terenurilor arabile, precum şi neefectuarea lucrărilor de întreţinere pentru fâneţe şi păşuni timp de doi ani consecutiv presupune majorarea impozitului corespunzător prevederilor legale pentru aceste suprafeţe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.