Arădenii care nu își cultivă grădinile și terenurile arabile, respectiv care nu își întrețin pășunile, vor plăti impozite mai mari

  de Special Arad | 15 mai 2020, 3:27 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Agricol, anunţă cetăţenii municipiului Arad că, în conformitate cu prevederile legale, au obligaţia legală de a utiliza grădinile intravilane declarate ca fiind incluse la categoria “agricol“ în scopul activităţilor agricole (cultivarea legumelor, pomilor fructiferi etc.). Neutilizarea acestora în scopul declarat determină includerea acestor suprafeţe de teren la categoria “curţi construcţii.”

  Menţionăm că proprietarii de terenuri agricole au obligaţia utilizării acestora conform categoriei de folosinţă a fiecărei suprafeţe.

  Necultivarea terenurilor arabile, precum şi neefectuarea lucrărilor de întreţinere pentru fâneţe şi păşuni timp de doi ani consecutiv presupune majorarea impozitului corespunzător prevederilor legale pentru aceste suprafeţe.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.