Arădencele au celebrat feminitatea la SkirtBike (Galerie FOTO)

  de Raluca Medeleanu | 14 iunie 2015, 4:24 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: În ciuda caniculei de afară, peste 500 de arădence s-au strâns în piața Avram Iancu pentru a lua parte la parada care devine deja un eveniment cu tradiție și în orașul nostru: SkirtBike.

  Ținând cont că pe lângă sutele de participante s-au mai alăturat paradei și un număr considerabil de bărbați, e ușor de observat că bicicleta este mai mult decât un mijloc de transport, ci și un stil de viață pentru arădeni, care se bucură de orice prilej pentru a pedala.

  Însă SkirtBike e mai mult decât o plimbare cu bicicleta. Aradul a fost astăzi metamorfozat într-un adevărat „carnaval” al culorilor. Traficul a fost provizoriu oprit, iar Bulevardul Revoluției a fost invadat de splendidele bicicliste de toate vârstele, ce emanau veselie și optimism, îmbrăcate cu fuste colorate, iar pe cap cu pălării cu panglici sau coronițe din flori de sezon, parada fiind un adevărat deliciu vizual pentru cei aflați pe marginile drumului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.