sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Arădeanul Miron Codrin a fost votat în unanimitate, de membrii CSM, procuror șef al DIICOT Timișoara

  de Alin Olteanu | 21 decembrie 2021, 4:55 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Pe ordinea de zi a ședinței din data de 21 decembrie 2021 a Secției pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a fost înregistrată propunerea de delegare în funcția de procuror şef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Miron Codrin-Horațiu, procuror şef al Biroului Teritorial Arad procuror din cadrul acestei structuri specializate.

  Cei șase membri ai CSM, Secția pentru Procurori, au votat astăzi în unanimitate propunerea, procurorul Miron Codrin urmând să ocupe, din 21 ianuarie 2022, funcția de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara al DIICOT, pentru o perioadă de șase luni.

  Miron Codrin a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și activează în cadrul structurii teritoriale din anul 2005. A instrumentat în carieră dosare de macrocriminalitate economico-financiară, criminalitate organizată, trafic internațional de droguri, trafic de persoane și criminalitate informatică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar dacă numirea e pe termen limitat (deocamdata),este onoranta pentru procurorii arădeni. Amintesc ca în urma cu mulți ani a mai fost un procuror general la curtea de apel,mai recent unul-doi la dna,și apoi la centru,dar și femei în posturi la curtea de apel sau diicot,așa ca se poate spune ca școală de Arad e apreciata.

   0 voturi
   +1
   -1
   • Și atunci cum îmi explici că la Arad a putut Mafia fălcoasă să prindă rădăcini adânci, fără ca nici măcar odată, să fie „deranjați” de procurorii „scolii arădene”??? Probabil sunt atât de „apreciați” tocmai fiindcă nu „deranjează” mafia politică locală, ce poate să-și continue furătăciunile în deplină „siguranță”.

    +5 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.