Arădeanul Mihai Motorca este campion balcanic la aruncarea discului

  de Dan Lazăr | 13 June 2022, 8:00 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Performanță frumoasă reușită duminică de un sportiv arădean la Campionatele Balcanice de atletism rezervate cadeților (U18), desfășurare la Bar (Muntenegru). Mihai Motorca (CSS „Gloria” Arad – CSM Arad) este campion balcanic la aruncarea discului, cu o performanță de 56.30 metri.

  În cadrul aceleiași competiții, o altă arădeancă, Vanessa Oriaku a obținut locul șase la aruncarea suliței, cu o performanță de 43.09 metri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.