Alin Firfirică aduce prima medalie României la Cupa Europei la aruncări de la Arad

  de Lucian Dănilă | 13 March 2016, 10:50 AM | Sport

  0

  Atletul Alin Alexandru Firfirică a adus României prima medalie la Cupa Europeană de aruncări de la Arad, argint, sâmbătă, în proba de aruncarea discului Under-23, cu performanța de 59,28 metri.

  Aurul a fost adjudecat de suedezul Simon Pettersson, cu 60,28 m, în timp ce medalia de bronz a revenit lituanianului Domantas Poska, 58,08 m.

  În întrecerea de la Arad vor concura și doi sportivi din Arad, Raul Rusu, la suliță, și Andrei Gag, la aruncarea greutății, probe care vor avea finalele duminică de la ora 14.30, respectiv 15.40.

  Competiția este dedicată aruncărilor şi este organizată la sfârşitul sezonului de sală pentru restul probelor atletice, având în vedere că, exceptând aruncarea greutății, aruncările lungi reclamă condiții de stadion, în aer liber.

  În programul de concurs sunt prevăzute patru probe: greutate, disc, ciocan, suliță, la feminin și masculin, pentru două categorii de vârstă, seniori și tineret (Under 23).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.