Depunerea jurământului la ISU Arad. 10 subofițeri și 37 de soldați gradați profesioniști au promovat concursul de încadrare din sursă externă

  de Special Arad | 6 January 2023, 12:55 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Astăzi, 06.01.2023, 10 subofițeri și 37 de soldați gradați profesioniști care au promovat concursul de încadrare din sursă externă au depus Jurământul Militar la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad.

  La acest important eveniment au luat parte prefectul județului Arad, domnul Toth Csaba, președintele Consiliului Județean Arad, domnul Iustin Cionca și șefii structurilor din Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Apărării Naționale ai județului Arad.

  Rostirea legământului sacru față de țară reprezintă un moment care va rămâne viu în amintirea lor pentru totdeauna.

  Cu această ocazie le urăm bun venit în marea familie a pompierilor militari arădeni, succes în activitate și o carieră militară plină de realizări”, transmis reprezentanții ISU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.