Arădeanca Irina Rus, bronz la Openul Ungariei

  de Dan Lazăr | 10 noiembrie 2019, 2:10 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Naționala feminină de junioare a României, cu Irina Rus (CS Municipal Arad) printre componente, a obținut medalia de bronz la Openul Ungariei la tenis de masă.

  Openul Ungariei destinat juniorilor se desfășoară la Szombathely, între 6-10 noiembrie. Pe tabloul feminin al junioarelor, România și China au oferit o întâlnire superbă în semifinalele probei pe echipe, asiaticele impunându-se cu scorul de 3-2, după ce în sferturile de finală româncele au trecut de Franța, scor 3-0.
  Naționala formată din Elena Zaharia, Denisa Urîtu, Ioana Sîngeorzan, Luciana Mitrofan și Irina Rus – clujeancă componentă a echipei de Superligă, CS Municipal Arad – a obținut astfel medalia de bronz.

  Rezultate Juniori 1 echipe feminin:
  Grupa 6: 1. România – 6p., 2. Ucraina/Mexic – 5p., 3. Singapore – 4p., 4. Slovenia – 3p.
  România – Singapore 3-0
  România – Slovenia 3-0
  România –Ucraina/Mexic 3-1
  Sferturi de finală: România – Franța 3-0
  Semifinale: România – China 2-3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.