joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Arădeanca Andreea Popescu a ajuns la 8 medalii în cadrul „Naționalelor” în bazin scurt!

  de Dan Lazăr | 8 noiembrie 2019, 6:03 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  La doar 15 ani, înotătoarea arădeancă Andreea Popescu se dovedește a fi deja o certitudine! În aceste zile se desfășoară, la Miercurea Ciuc, Campionatele Naţionale de înot în bazin scurt (25 metri) și încă din prima zi, Andreea a reușit să cucerească trei medalii.

  Cea mai importantă a venit, normal, în întrecerea senioarelor, unde a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere în proba de 50 m bras. Râvnitele medalii au poposit la gâtul sportivelor Henrietta Fangli (Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureş – timp 00:32:66), Ingrid Huszar (Clubul Sportiv Crişul Oradea – timp 00:32:67) și Andreea Ioana Popescu (Clubul Sportiv Municipal Arad – timp 00:32:95). Cu această performanță, sportiva pregătită de prof. Viorel Bitang a mai obținut locul secund în finala de tineret (14-17 ani) și titlul național la junioare (14-15 ani).

  popescu bitang
  Mai mult, după două reuniuni, arădeanca de la CS Municipal Arad a înregistrat a doua cea mai bună performanță a junioarelor prezente la Miercurea Ciuc, cu un total de 651 puncte în tabela FINA.

  Așadar, trei medalii pentru arădeanca noastră încă din prima zi, iar concursul se va încheia duminică, timp berechet pentru noi clasări pe podium.

  UPDATE. Andreea Popescu a mai cucerit trei medalii la „Naționalele” în bazin scurt, în proba de 100 m bras. Cu timpul de 01:11:27, arădeanca a cucerit două titluri naționale, la juniori și tineret, și o medalie de bronz, la seniori. „Sâmbătă, Andreea concurează în ultima sa probă, 200 metri bras. Recent ea a fost inclusă în programul de burse olimpice al COSR”, ne-a informat prof. Viorel Bitang.

  UPDATE 2. În proba de 200 m bras, arădeanca noastră a ocupat locul I la junioare, locul II la tineret și locul IV la senioare, totalul său ajungând la 8 medalii.

  trei popescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.