marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gândurile unei speranțe arădene a natației românești. Andreea Popescu: „Mi-ar plăcea să joc într-un film Marvel și visez să ajung la Jocurile Olimpice”

  de Dan Lazăr | 20 februarie 2021, 7:46 AM | Sport | Știri Arad

  2

  Sunt tineri, ambițioși, talentați și muncitori. Și, pe deasupra, fac și sport de performanță. Zi de zi sunt în bazin și muncesc pentru visul lor. Federația Română de Natație și Pentatlon Modern prezintă, prin intermediul unei serii de interviuri, câțiva dintre cei mai talentanți tineri înotători români, iar în această lună a răspuns întrebărilor și Andreea Popescu, de la CSM Arad, sportivă pregătită de antrenorul Viorel Bitang.

  Trei calități și trei defecte ale tale.
  Sunt ambițioasă, punctuală, competitivă, perseverentă.
  La capitolul defecte aș spune că sunt cam încăpățânată, uneori prea credulă și sensibilă – mă implic prea mult în anumite situații.

  Când a fost primul contact cu acest sport (natația)?
  La vârsta de șapte ani tata m-a înscris la un curs de inițiere și asa a început pasiunea mea pentru acest sport minunat.

  Care este cea mai mare calitate a antrenorului tău?
  Este perfectionist. Îi place să facă treaba „ca la carte”.

  Care este mâncarea ta preferată?
  Pastele. Îmi plac la nebunie, mai ales cele bolognese!

  Ce titlu are ultima carte citită?
  „Secretul”, scrisă de Rhonda Byrne.

  Dacă ar fi să mulțumești cuiva și să-ți exprimi aprecierea, pentru cine ai face acest lucru în mod deosebit și de ce?
  În primul rând vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, Bitang Viorel, care mi-a fost alături tot drumul în carieră, Îi multumesc și tatălui meu pentru tot suportul necondiționat pe care mi-l oferă.

  În ce film ți-ar plăcea să joci?
  Cu siguranță mi-ar plăcea să joc într-un film Marvel sau într-unul din seria Fast&Furious!

  Unde te vezi peste zece ani?
  Tot în apă, antrenându-mă pentru competițiile internaționale.

  Ai vreun model în cariera sportivă pe care îl apreciezi?
  Da, am. Chiar mai mulți. Dar în special îmi plac Adam Peaty și Lilly King, deoarece sunt pe același stil de înot ca și al meu.

  Marele tău vis ca și sportiv este…
  Participarea la Jocurile Olimpice!

  andreea popescu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred că şi sportiva şi antrenorul s-au născut viitori mari campioni şi tot la fel se va termina ! Ce mari rezultate are antrenorul ? Ţara vecină Ungaria cred că are sportive de mai mare valoare la junioare decât ea, aşa că e greu de anticipat sau e aiurea să ne lăudăm cu ce nu avem ! Antrenorul a demonstrat în Siria de ce e în stare iar în ţară a reuşit cu Mariana, actuală Belu un băiat deosebit. Cât despre Olimpiadă, poate vizitatori împreună cu preşedinta federaţiei ! Prietenii ştiu de ce ……!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.