marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Arădean vitezoman! A condus cu 270 km/h, pe A1, pe tronsonul de drum Pecica-Nădlac

  de Special Arad | 5 noiembrie 2022, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac.

  În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).

  Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

  Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.