Arădean vitezoman! A condus cu 270 km/h, pe A1, pe tronsonul de drum Pecica-Nădlac

  de Special Arad | 5 November 2022, 5:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrazi- Biroul de Politie Autostrada A1 Deva-Nădlac au desfășurat activități pentru creșterea gradului de siguranta rutieră acționând pe tronsonul de autostradă Pecica-Nadlac.

  În cadrul activităților desfășurate a fost depistat pe Autostrada A1 la km. 573, sensul de deplasare Arad – Nadlac, un autoturismul rulând cu viteza de 270 km/h, cu 170 mai mult decât limita maximă admisă pe acest sector de drum (limitat la 100 km/h).

  Conducătorul autoturismului, un arădean de 25 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioada de 120 zile.

  Recomandăm conducătorilor de vehicule să respecte limita legal admisă de viteza, să pastreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să utilizeze luminile de întâlnire când circula pe autostradă și să manifeste atenție sporită în conducere pentru a ajunge în siguranță la destinație.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.