joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Arădean de 19 ani căutat pentru tâlhărie, prins de Poliția Locală. Tânărul a furat o pereche de cercei de aur

  de Ioana Costaș | 15 mai 2024, 4:49 PM | Știri Arad

  0

  Depistat pe Calea Aurel Vlaicu(foto: Poliția Locală Arad)

  Un arădean în vârstă de 19 ani, căutat pentru comiterea unei tâlhării, a fost depistat de polițiștii locali. Tânărul furase o pereche de cercei de aur, iar semnalmentele acestuia au fost transmise de către Poliția Națională prin dispeceratul Poliției Locale, solicitându-se sprijin pentru prinderea tâlharului.

  În data de 15 mai, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, a predat Poliției Municipiului Arad o persoană de sex masculin, urmărită pentru tâlhărie. În jurul orei 11:20, imediat după semnalarea faptei de tâlhărie prin Dispeceratul Poliției Locale, respectiv solicitarea acordării de sprijin, de către Poliția Națională, polițiștii locali s-au mobilizat în teren, în vederea căutării individului.

  După aproximativ 20 de minute, C.I., în vârstă de 19 ani, domiciliat într-o localitate din județul Arad, a fost identificat de patrula Poliției Locale, pe Calea Aurel Vlaicu, după semnalmentele transmise de Poliția Națională și predat Secției 2 Vlaicu, în vederea cercetărilor pentru infracțiunea de tâlhărie. Menționăm că obiectul furat a fost recuperat, după prinderea individului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Arad.

  Citește și: Tânără din Arad la plajă, drogată și aproape goală, pe o ambarcațiune a Poliției Locale, pe malul râului Bega

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.