joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Succes total al românilor la turneul Tennis Europe de la Arad. Medeea Fereștean a câștigat în proba de dublu

  de Dan Lazăr | 27 august 2023, 9:13 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Tradiționala competiție de categoria Tennis Europe Under 14 programată anual la Arad s-a încheiat cu succesul total al reprezentanților României.

  La feminin, campioană la HAI Cup a devenit Ioana Șandru, favorită 8, care a trecut în finală de Sara Cozma, principala favorită, scor 6-2, 6-1.

  Pe tabloul băieților, David Burac (favorit 2) a triumfat, în ultimul act depășind-ul pe Lucas Miloș, favorit 3, cu un dublu 6-4.

  Două fete din Arad s-au înfruntat la dublu

  În proba de dublu fete, finala a opus două tenismene din Arad, Medeea Fereștean și Maria Mateaș. Câștig de cauză a avut prima, care împreună cu I. Șandru au trecut de perechea Mateaș/Cozma, scor 6-3, 6-3.

  Cuplul L. Miloș / Dragoș Mone s-a impus în finala de dublu cu perechea Ștefan Szabo/Gabriel Vlad, scor 6-2, 6-4.

  Competiția supervizată de clujeanul Ioan Mărginean și coordonată de directorul de turneu Ovidiu Fereștean a avut la start tenismeni din zece țări.

  Baza „UTA – TenisProfi” va mai găzdui în acest an o competiție internațională din sportul alb: Trofeul Ion Țiriac la tenis masculin dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, programat la finalul lunii septembrie.

  Citește și: Tenismeni din zece țări la HAI Cup, competiție Tennis Europe care se desfășoară la Arad. Două arădence, Fereștean și Mateaș, printre favorite

  IMG 20230824 1734192

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.