joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tenismeni din zece țări la HAI Cup, competiție Tennis Europe care se desfășoară la Arad. Două arădence, Fereștean și Mateaș, printre favorite

  de Dan Lazăr | 22 august 2023, 9:00 AM | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Baza „UTA – TenisProfi”, de pe malul drept al Mureșului, este în această săptămână locul de disputare a turneului de tenis internațional din calendarul Tennis Europe pentru copii sub 14 ani (HAI Cup).

  Turneu de categoria 3, HAI Cup are la start tenismeni din zece țări, principalii favoriți fiind: Istvan Mokan (Ungaria), David Burac, Lucas Milo și Dragoș Mone, respectiv Sara Cozma, Medeea Fereștean, Maria Mateaș – ambele orgininare din Arad – și Maria Roșca.

  Întrecerea îl are ca arbitru principal pe clujeanul Ioan Mărginean – tatăl uneia dintre cele mai valoroase baschetbaliste din ultimul deceniu, Gabriela Mărginean, transferată în această vară la vicecampioana CSM Constanța -, iar directorul turneului este Ovidiu Fereștean, președintele CS UTA – TenisProfi Arad.

  Copiii unor foști tenismeni, prezenți la Arad

  Printre concurente se află și fiica fostului tenismen, în prezent comentator al sportului alb la DigiSport, Adrian Cruciat, Patricia, dar și fiul fostei tenismene, în prezent vicepreședinte al FR de Tenis, Alina Tecșor, David Cercel.

  Cele 10 țări care au emisari la Arad sunt: Ucraina, Ungaria, Cehia, Slovenia, Serbia, Cipru, Rusia, Austria, Lituania și România.

  Competiția se va încheia duminică.

  Citește și: La Arad se caută noul Nadal și noua Swiatek! Tenismeni din zece țări participă la un turneu din calendarul Tennis Europe desfășurat la baza UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.