luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Arad City” – o aplicație care adună într-un singur loc tot ce te interesează în Arad

  de Special Arad | 4 iunie 2018, 5:26 PM | IT

  0

  Aradul are de acum un sistem informațional auto-sustenabil pentru publicarea și informarea localnicilor și turiștilor. Mai pe înțelesul tuturor: este vorba despre „Arad City App”, o aplicație smartphone dedicată Aradului, care vă aduce toate evenimentele importante ale orașului, împreună cu ghidul locațiilor unde vă puteți petrece timpul liber. Un „smart city app” care nu uită nici de cele mai bune oferte de produse și servicii, direct publicate chiar de către cei care vi le oferă.

  Pe aplicația „Arad City” (disponibilă pe Google Play) puteți găsi simplu și de oriunde v-ați afla tot ce aveți nevoie pentru a ieși în oraș, pentru a vă petrece timpul liber sau pentru a găsi rapid serviciile de care aveți nevoie.

  Ce puteți găsi în aplicația „Arad City App”

  – agenda evenimentelor importante ale orașului: concerte, petreceri, filme, teatre, workshopuri, sport, etc.
  – liste și detalii atractive despre locații de timp liber: restaurante, pub-uri, cafenele, locuri de joacă, divertisment
  – oferte și servicii de tot felul: săli de sport, frumusețe & sănătate, pentru mașină, servicii administrative și multe altele.

  arad city app 2

  Dacă vă interesează noutățile unui anumit business preferat, puteți să-l „urmăriți” și veți primi automat notificări despre: evenimente organizate sau găzduite, oferte și promoții sau cataloage de servicii și produse. Puteți chiar răsfoi meniul anumitor restaurante care folosesc platforma „Arad City App” pentru a-și publica meniul de mâncare.

  Cine stă în spatele acestei aplicații?

  Alex Popa

  Se numește Alex Popa și este un tânăr arădean în vârstă de 27 de ani, care locuiește actualmente la București. Am mai scris despre el anul trecut, atunci când a creat aplicația Alp Quiz. Despre cel mai recent proiect, aplicația Arad City, Alex spune că a creat-o împreună cu fratele său.

  „Vorbeam cu multă lume care îmi spunea că nu au idee unde să mănânce în Arad, unde să bea o cafea sau să mănânce o pizza bună. De altfel, alții nu știau ce program au anumite activități cum ar fi o spălătorie auto, un ITP, o vulcanizare Non Stop și așa mai departe. La începutul anului a venit o cunoștință din State și chiar m-a întrebat: «Nu este o aplicație cu Restaurantele și Fast Food-urile din Arad sau cu diverse activități?» Fapt care m-a determinat să fac o astfel de aplicatie, ea fiind în dezvoltare, urmând pe viitor să lansăm noi update-uri, introducând o mulțime de activități”, spune Alex.

  În aplicația „Arad City” puteți vizualiza programul fiecărei activități de orice natură, detalii, meniu, promoții dacă există în acea lună, poze despre locație și tot în același timp buton de ieșire pe Facebook / Instagram / Site.

  Aplicația se găsește pe Google Play sub numele de „Arad City” sau direct de pe acest link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alp.aradcity.

  De altfel, puteti vizualiza pe site-ul lui Alex toate aplicațiile create de el: https://alpsoftwaredeveloper.com.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.