„Alp Quiz”, aplicația arădeanului Alex Popa ce îți pune mintea la încercare

  de Raluca Medeleanu | 7 June 2017, 1:47 PM | IT | Știri Arad

  0

  Alex Popa este un tânăr arădean, în vârstă de 26 de ani, care a creat o aplicație pentru dezvoltarea cunoștințelor generale. Deși nu are studii în domeniu, arădeanul a creat aplicația „Alp Quiz”, dedicată sistemului Android, în doar 4 luni, aceasta încluzând mai multe categorii de joc.

  „Fratele meu este programator, dar niciodată nu m-a prea interesat să învăț deoarece mi s-a părut foarte greu. Dar în urmă cu câteva luni, m-am ambiționat și mi-am spus că vreau să învăț programare, orice ar fi. Spre surprinderea mea, mi-a plăcut foarte mult, deși mi s-a părut complicat. Am creeat această aplicație și spre surprinderea mea place lumii, din câte văd în urma feed back-urilor pozitive ce le primesc. Va urma și un update cu mai multe lucruri interesante”, ne-a spus Alex Popa.

  alp quiz

  „Alp Quiz”, valabilă doar în limba română, are mai multe categorii: întrebări hazlii / logice, întrebări de cultură generală (din istorie, geografie, literatură sau cinematografie), „știați că” (cu scopul de a oferi utilizatorilor un tablou cât mai complet a lucrurilor ce se întâmplă pe acest pământ), „bine de știut” (unde sunt puse la dispoziție 11 cazuri cu care se confruntă omul cel mai des, venite de asemenea cu „leac”).

  Vom adăuga în viitor noi categorii interesante! Dacă v-au plăcut întrebările și doriți să mai adaugăm întrebări la categoria celor hazlii și mai multe lucruri în rubricile «Stiati că» sau «bine de știut» așteptăm mesajele dumneavoastră. De asemenea, dacă doriți să ajutați pentru îmbunătățirea aplicației Alp Quiz, așteptăm atât mesaje de încurajare cât și reproșuri din partea dumneavoastră”, a spus Alex Popa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.