Arad 2021 așteaptă ideile arădenilor

  de [email protected] | 17 iunie 2015, 2:50 PM | Știri Arad

  1

  Asociaţia „Arad, Capitală Europeană a Culturii 2021” pregătește lansarea unui apel public pentru dezvoltarea unor proiecte culturale în Arad, se anunță pe pagina de Facebook Arad 2021.

  Cele mai interesante și de impact, care contribuie la dimensiunea europeană a inițiativei de transformare a Aradului într-o capitală culturală, vor fi incluse în proiectul de candidatură, proiect care va fi susținut la finalul anului, la București.

  Nu are rost să intrăm acum în „filosofii” și răutăți ieftine cum că asociația ar fi în pană de idei sau nu, în definitiv, este bine că își anunță deschiderea spre idei noi, venite din sectorul civil.

  Să sperăm doar că există astfel de arădeni, care să dorească să contribuie cu idei pentru proiectul de candidatură al Aradului! Pentru că timpul ne presează și, până acum, arădeanul de rând nu vede nicio schimbare în bine, nicio speranță care să nu fie utopică, nicio mobilizare… nimic productiv.

  Dar… dacă vrei să schimbi ceva, implică-te!

  Cum?

  Bună întrebare. Așteptăm apelul public al asociației unde o să ne explice unde și în ce format sunt așteaptate ideile… și ce fel de idei, mai exact.

  Până una alta, Asociația așteaptă orice arădean în fiecare zi de joi la ora 16, la sediul de pe Bd. Revoluției, în clădirea Centrului Cultural Municipal, la etajul I (lângă agenția Raiffeisen, zona Teatrului)… cel puțin, așa am fost anunțați la spectacolul de prezentare al conceptului de candidatură din luna martie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Le-as da idei, ca am suficiente, doar ca fie ulterior si le vor atribui, fie nu le vor intelege importanta si impactul, fie pur si simplu nu o sa-i intereseze. Ultimul aspect va intari faptul ca totul e de forma, sa nu se zica in cele din urma ca nu s-a facut chiar nimic.
   De fapt toate sunt vorbe fără acoperire in fapte si poate bani multi ce trebuie cheltuiti (cum?, cine stie?)

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.