Arad 2021 are un site! De asemenea, proiectul candidaturii are nevoie de „arădeni vizionari”

  de Special Arad | 26 iunie 2015, 8:41 AM | Știri Arad

  1

  Primăria Municipiului Arad și Asociația Arad Capitală Culturală Europeană 2021 au lansat Apelul public pentru proiecte care vor fi incluse în dosarul candidaturii Aradului la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

  Apelul se adresează persoanelor, asociațiilor civice, ONG-urilor care au o viziune asupra viitorului Aradului și un proiect cultural. „Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un proiect al comunității și este important ca un număr cât mai mare de arădeni să continue să se implice în demersul candidaturii și să se simtă reprezentați de acest proiect”, a declarat primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

  Perioada de depunere a proiectelor va fi 29 iunie – 29 iulie 2015.

  Proiectul poate fi încărcat direct pe site-ul www.idei.arad2021.ro sau poate fi depus la sediul Asociației Arad Capitală Culturală Europeană 2021. Toate proiectele vor putea fi consultate de public. Detaliile privind procedura de evaluare și selectie în cadrul Apelului public pentru proiecte se găsesc pe site-ul Asociației Arad Capitală Culturală Europeană www.arad2021.ro .

  Primarul Aradului a mai anunțat că în cazul propunerilor care nu vor fi selectate de juriu în vederea dosarului de candidatură pentru Capitala Europeană a Culturii 2021, acestea vor putea fi incluse în calendarul evenimentelor organizate de Centrul Cultural Municipal.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.