sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Aproape o sută de câini, ținuți în condiții improprii, au fost salvați de Poliția Animalelor

  de Special Arad | 23 mai 2022, 4:32 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Sonia Ramona)

  Comunicat. Împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Arad, membri ai Asociației _*Paws United*_ și voluntari, polițiștii s-au deplasat în localitatea Gurba, unde a fost sesizată prezența mai multor câini în curtea și incinta unui imobil.

  Ajunși la fața locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind ridicați 96 de câini și căței ținuți în condiții improprii.

  După acțiunea care a durat mai mult de 6 ore, câinii au fost luați în evidență, starea lor fiind evaluată de medicul veterinar, ulterior fiind transportați la sediul asociației.

  Polițiștii B.P.A. continuă cercetările pentru rănirea animalelor, cu intenție, fiind aplicate și două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei, pentru neasigurarea condițiilor minime de apă, hrană și adăpost, precum și pentru lipsa microcipurilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.