luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Apple și IBM semnează un acord istoric. Vor crea împreună 100 de aplicații de business

  de Special Arad | 18 iulie 2014, 1:49 PM | IT

  0

  Dupa ce s-au razboi ani la rand, cei doi giganti stau acum la aceeasi masa si discuta despre viitorul tehnologiei.

  Apple si IBM au anuntat, marti seara, un parteneriat care are drept scop, intre altele, construirea a 100 de aplicatii de business destinate exclusiv posesorilor de iPhone si iPad. IBM se va ocupa de partea de cloud si de date, pentru acestea. Strategia mai presupune si ca IBM sa vanda iPhone-uri si iPad-uri pe care sa fie preinstalate softuri destinate clientilor business, scrie Forbes.

  Tim Cook, CEO la Apple, a declarat ca dispozitivele care folosesc iOS sunt prezente in 98% din cele mai mari 500 de companii americane si in 92% din cele mai mari 500 de companii din lume.

  „Pentru prima data, punem analizele big data ale IBM la degetul mic al utilizatorilor de iOS, lucru care inseamna o mare oportunitate pe piata pentru Apple„, spune Tim Cook

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.