duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apple scoate „arma secretă”! Tehnologia nemaivăzută a iPhone 6: Ce se întâmplă când atingi ecranul

  de Special Arad | 11 iulie 2014, 6:01 PM | IT

  0

  Ecranul lui iPhone 6 a fost in centrul multor zvonuri care au venit din China, tara in care se afla fabricile care produc smartphone-urile Apple.

  Cele mai noi informatii spun acum ca ecranul lui iPhone 6 va avea o tehnologie noua care il va face diferit la atingere. Practic, el va vibra subtil, diferit, in functie de locul in care il atingi. In felul acesta, ar trebui sa ne fie mai usor sa tastam cuvintele corect atunci cand dam mesaje, scrie yoda.ro.

  Presa din China scrie ca ecranul noului iPhone 6 va fi superior celorlalte ecrane existente pe piata. Insa si pretul va fi un pic mai mare. S-ar parea ca electronica din spatele acestei functionalitati face ca ecranul sa fie de 2-3 ori mai scump decat unul de iPhone 5S, speculeaza ziaristii chinezi.

  Noua tehnologie de la iPhone 6 ar urma sa ne faca sa credem ca suntem mai aproape sa simtim ca atingem o tastatura, pentru ca ofera feedback de fiecare data cand pui degetul pe tasta unei litere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.