luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apple iPhone nu va avea senzor de amprentă in-display până în 2025

  de Special Arad | 19 aprilie 2022, 8:35 AM | IT

  0

  (foto: Apple)

  Fanii Apple așteaptă de mai mult timp un senzor de amprentă in-display pe iPhone-urile companiei americane. Se pare că încă mai au de așteptat acest senzor biometric. Conform cunoscutului analist Apple, Ming-Chi Kuo, nu va exista un Touch ID sub afișaj pe modelele iPhone până în 2025.

  Informații despre viitoarea serie Apple iPhone 14 au fost destule în ultima perioadă, conform 91Mobiles. De la afișaj, procesor și detalii despre memoria RAM până la designul cu o gaură în ecran, aceste informații au fost deja dezvăluite. Având în vedere că lansarea seriei iPhone 14 este așteptată în septembrie, a mai rămas mult timp pentru ca mai multe informații să ne încânte sau să ne dezamăgească.

  În cea mai recentă informație de la analistul Ming-Chi Kuo aflăm mai multe despre modelele iPhone 14. Va fi o schimbare în acest an potrivit lui Kuo, Apple iPhone 14 Pro și iPhone Pro Max vor avea o cameră de 48 MP, dar compania Apple este posibil să renunțe la camera tip periscop. Cu toate acestea, modelele iPhone 15 din 2023 ar putea primi obiectivul cu zoom periscop. Dar, potrivit analistului, iPhone-urile nu primesc un senzor de amprentă digitală sub ecran înainte de 2025. Aici durerea este mare pentru fanii Apple, cel mai redutabil concurent al său, compania Samsung, are un astfel de senzor în ultimele trei serii emblematice.

  Recent a fost un zvon care menționa că modelele iPhone 14 Pro vor avea o cameră de 48MP. Acest lucru ar putea fi adevărat, deoarece Kuo explică motivul din spatele denivelării mai mari ale camerei pe iPhone 14 Pro și Pro Max. Kuo spune că denivelarea camerei de pe iPhone 14 Pro și Pro Max este mai proeminentă decât la predecesorii lor din cauza lungimii și înălțimii crescute a senzorului de 48MP. Camera de 48 megapixeli va fi cu 5-35% mai mare decât cea de 12MP aflată pe iPhone 13 Pro și Apple iPhone 13 Pro Max.

  Așadar, acum primim un afișaj cu un orificiu în ecran pentru camera selfie, o nouă cameră de 48MP și un nou procesor. Dar asta ar putea fi limitat la modelele iPhone 14 Pro. La începutul acestei luni, Kuo a sugerat că modelele iPhone 14 Pro ar putea fi singurele care vor primi noul procesor Apple A16 Bionic, în timp ce modelele non-Pro vor rămâne la generația actuală de cip-uri A15 Bionic. De asemenea, sunt informații că modelele standard nu vor primi un nou design în acest an și nici nu ne așteptăm să vină cu un afișaj ProMotion. Și, din câte se pare, Apple va ucide „Mini-ul” iPhone pentru „Max”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.