vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apple lansează noile modele iPhone 15 și promite o schimbare istorică în design | LIVE Video

  de Special Arad | 12 septembrie 2023, 8:32 PM | IT

  0

  Astăzi este ziua pe care o așteaptă cu nerăbdare pasionații de tehnologie și pasionații telefoanelor mobile, mai ales pasionații telefoanelor marca Apple: sunt anunțate detaliile despre noul iPhone 15.

  Prezentarea noului model este transmisă în direct pe toate platformele principale de socializare și pe site-ul companiei de la ora 20:00 (ora României).

  Am încorporat videoclipul LIVE mai jos, astfel încât să puteți urmări anunțul Apple în direct:

  Sunt anunțate patru smartphone-uri noi: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

  Toate vor avea porturi USB-C pentru încărcare, iar seria Max va sosi cu o lentilă periscopică, potrivit GSM Arena.

  „Aceasta este, fără îndoială, cea mai mare perturbare a designului iPhone din ultimii câțiva ani, dar, în realitate, nu este deloc o mișcare dramatică”, a declarat Ben Wood, analist la CCS Insight, scrie Libertatea.

  De altfel, Parlamentul și Consiliul European au decis că USB-C va fi singurul format acceptat pentru încărcarea smartphone-urilor, tabletelor și camerelor din toamna anului 2024.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.