sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Apple ar putea lansa iMac-uri și trei modele de MacBook în octombrie

  de Special Arad | 30 octombrie 2023, 4:28 PM | IT

  0

  (foto: apple.com)

  Apple a lansat luna trecută noua generație de iPhone-uri, așteptate cu mare interes de foarte multă lume. În același timp, sunt mulți fani Apple care așteaptă și noile iMac-uri și MacBook-uri, adică monitoarele și laptopurile Apple de ultimă generație.

  Prezentarea produselor este programată să aibă loc înainte de sfârșitul lunii octombrie, înainte de anunțarea rezultatelor financiare trimestriale ale companiei americane.

  Acest lucru reiese dintr-o postare pe Bloomberg a cunoscutului analist Apple, Mark Gurman. Apple pregătește un eveniment de lansare pentru noile dispozitive pe 30 sau 31 octombrie. Potrivit site-ului german WinFuture, rezultatele obținute de Apple în trimestrul trei din acest an vor fi anunțate pe 2 noiembrie.

  Evenimentul se va concentra probabil pe o actualizare hardware pentru monitorul Apple iMac cu un ecran cu de 24 de inch (60,96 centimetri). Versiunea disponibilă în prezent a fost prezentată în aprilie 2021 și are doar un procesor Apple M1 ceva mai vechi. Modelul revizuit ar putea sări peste cipul M2 și să fie echipat direct cu procesorul M3.

  Pe lângă monitorul Apple iMac, trei variante de MacBook Pro ar putea fi prezentate la eveniment. În timp ce noi procesoare vor fi instalate în notebook-uri, restul configurației hardware cu greu se va schimba. Un nou design nu este de așteptat să vedem pe noile laptopuri Apple până în 2026, când Apple trece la ecranele OLED. Se știe deja că aceste ecrane vor fi fabricate de subsidiara Samsung Electronics, Samsung Display. Mark Gurman a afirmat că stocurile de modele de MacBook Pro cu dimensiuni de ecran de 13 inch (33,02 centimetri), 14 și 16 inch (40,64 cm) sunt în acest moment aproape epuizare. Nu se așteaptă ca Apple Stores să aibă din nou multe dispozitive în stoc până la jumătatea lunii noiembrie, probabil cu noile modele ce vor fi lansate în această lună.

  Acest lucru sugerează că Apple va aduce în curând versiuni revizuite ale modelelor aflate pe piață. În timp ce versiunea de 13 inch ar trebui să primească un upgrade la procesorul M3, modelele de 14 și 15 inch vor primi un M3 Pro și, respectiv, M3 Max. Cu toate acestea, fanii vor trebui să aștepte cel puțin încă un an pentru un iMac high-end cu ecran de 32 inch (81,28 centimetri) și un Apple MacBook Air cu procesor M3.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.