Apple AirPods 3 și noile modele MacBook urmează să fie lansate anul acesta

  de Special Arad | 10 October 2021, 4:57 PM | IT

  0

  La recentul său eveniment California Streaming, gigantul tehnologic Apple a anunțat cea mai recentă serie iPhone 13, Apple Watch Series 7 și modelele iPad actualizate. Acum, compania este de așteptat să lanseze alte câteva produse în următoarele săptămâni sau luni.

  Cea mai recentă informație vine de la Bloomberg, via Gizmo China, de unde aflăm căApple are planificat să lanseze noile modele MacBook precum și Air Pods 3 până la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, cei care așteaptă noul iPad Pro, precum și actualizarea Air Pods Pro vor trebui să aștepte până în 2022. Cum informația vine dintr-o sursă credibilă ca Blomberg, nu sunt motive de a fi contestată.

  Recent, am aflat că viitoarele Apple Air Pods 3 au intrat deja în producția de masă, sugerând lansarea iminentă. Aceste căști wireless Apple au fost așteptate la evenimentul California Streaming, ca o ripostă pentru căștile Samsung Galaxy Buds Pro. O imagine a viitoarelor căști wireless Apple Air Pods 3 s-a scurs deja online, dezvăluind designul căștilor.

  Căștile vor veni cu o tijă scurtă și un senzor, precum și un microfon în față. Imaginea prezintă căștile în nuanța standard de culoare albă. De asemenea, este de așteptat să vină alimentate de un nou cipset și se spune că acceptă Lossless Audio. Audio fără pierderi – Lossless Audio este procesul de codificare / comprimarea informațiilor fără a pierde date (sau biți). Un fișier fără pierderi reprezintă o copie practic identică a originalului, păstrând datele originale într-o formă necomprimată.

  Deși Apple nu a confirmat încă acest lucru, sunt informații că gigantul american va găzdui luna viitoare un nou eveniment de lansare pentru lansarea de produse recent actualizate, inclusiv noi dispozitive Mac alimentate de procesorul M1X. Se așteaptă ca noile modele MacBook Pro să vină în modele de 14 și 16 inch, oferind un afișaj mini-LED pentru prima dată în laptopurile sale.

  Câteva alte produse, inclusiv Air Pods Pro 2 și noile modele iPad Pro sunt așteptate să devină oficiale cândva anul viitor. Deși nu se cunoaște calendarul de lansare, ne așteptăm ca Apple să organizeze un eveniment la începutul anului viitor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.