vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Apelul disperat al unei femei de pe calea Romanilor către locatari

  de Tomck@t | 18 septembrie 2015, 9:47 AM | Știri Arad

  7

  Locatarii unui bloc de pe calea Romanilor au putut găsi în cutiile lor poștale o scrisoare venită din partea unei vecine, care reclamă faptul că de la sfârșitul anului trecut i-au fost zgâriate două mașini, parcate în fața blocului.

  Cele două mașini sunt de firmă, iar femeia care încearcă să rezolve situația în mod civilizat, invitând făptașul (fără să știe cine ar putea fi) la dialog (chiar și sub anonimat), lucrează la Timișoara și se află în Arad numai în timpul weekendurilor. Dar, se pare că tocmai sâmbătă și duminică ocupă locul de parcare preferat al cuiva, care se răzbună pe mașina femeii.

  Mai jos vă reproducem integral scrisoarea adresată locatarilor, eliminând doar datele cu caracter personal, respectiv cele ce vizează numai locatarii blocului respectiv:

  Stimați vecini,

  Sunt T., fata de la apartamentul (…) Locuiesc în acest bloc din 1989, mai mult decât unii și mai puțin decât alții. În timpul săptămânii lucrez și locuiesc în Timișoara, iar sfârșiturile de săptămână mi le petrec în Arad.

  De la sfârșitul anului trecut mi-au fost distruse două mașini în fața acestui bloc. Una dintre ele a fost zgâriată de jur împrejur și necesită o revopsire completă. Cealaltă a inspirat mai multă milă așa că am fost nevoită să vopsesc doar capota.

  Țin să vă aduc la cunoștință că aceste două mașini mi-au fost încredințate de la firmă în scopuri comerciale. Asemeni vouă, cei care ați muncit o viață întreagă sau încă mai faceți asta pentru a vă întreține, fac și eu. Aș vrea să înțelegeți că nu petrec 10 ore pe zi la muncă pentru a plăti daunele provocate mașinilor de firmă pe care le conduc.

  Dacă cineva din acest bloc consideră că după mai bine de 25 de ani locuiți aici nu am dreptul să îmi parchez mașina în siguranță în fața blocului timp de 8 zile pe lună, vă rog să îmi lăsați reclamațiile dvs. în scris, în poștă (chiar sub formă anonimă) la apartamentul (…) și nu pe mașini sub formă de zgârieturi.

  Mașinile în cauză sunt o Dacie Logan argintie cu numărul (…) și un Audi negru cu numărul (…). De asemenea, îmi cer scuze vecinilor care primesc acest mesaj și nu au contribuit la distrugerea celor două mașini.

  Vă mulțumesc anticipat pentru că veți da dovadă de respect, civilizație și bună conviețuire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Leana !!!!! eu muncesc de 10 ani … cu capul si am si doua apartamente pe langa masina …. si o sa mai fac …. daca ai baut cerneala si nu te duce capul … arunca cu pietre … dar in MURES vezi poate poti sa dai pana la mijloc … sa ne pupi pe toti masculii sub 40 care avem 100.000 in conturi !!!

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Nu înseamnă neapărat că vecinii sunt de vină…….de foarte multe ori, puștimea obraznică și needucată din ziua de azi,procedează la fel, din teribilism,răutate,prostie sau toate la un loc! Ăștia umblă brambura toată noaptea, nu-i întreabă părinții de unde vin sau se duc,consumă droguri și alcool și îți dau și în cap dacă le zici ceva…..Asta-i Roumânica zilelor noastre, capitalism ne-a trebuit!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.