Update 2Apar noi amănunte în legătură cu moartea tânărului solist Sergiu Curcă. Acesta a lăsat un bilet de adio. Ce le-a scris părinților

  de O. Peniță | 1 ianuarie 2018, 5:28 PM | Lipova | Știri Arad | Topic special

  0

  Titlu principal (1.01.2018): Lipova este sub șoc în prima zi a anului 2018: Sergiu Curcă, un solist vocal în vârstă de 22 de ani, a fost găsit spânzurat. Criminaliștii sunt la fața locului

  Un tânăr cântăreț de muzică populară, Sergiu Curcă, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit spânzurat la domiciliul său din localitatea Lipova, județul Arad. La această oră, criminaliștii fac cercetările de rigoare pentru a stabili ceea ce s-a întâmplat.

  Sergiu, așa cum se descrie chiar el pe pagina sa de Facebook, era solist al Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri Lipova și era foarte cunoscut în zonă, fiind fost elev al Liceului Athanasie Marienescu Lipova.

  Pe pagina acestuia au început să curgă mesajele de la sutele de oameni care l-au cunoscut.

  În acest moment nu știm care sunt motivele care l-au determinat pe tânăr să ia o asemenea decizie și nici dacă a lăsat vreun bilet de adio.

  UPDATE – Tânărul le-a lăsat un bilet părinților săi

  Trupul lui Sergiu Curcă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, acolo unde medicii o să stabilească data exactă a decesului. În legătură cu Sergiu Curcă apar noi informații. Tânărul avea angajament să cânte, în noaptea de Revelion, la un restaurant din zona Subcetate din Lipova, dar nu s-a dus să-și onoreze contractul, lucru care-i face pe apropiați să creadă că Sergiu s-a sinucis în 31 decembrie 2017 – însă, repetăm medicii nu au stabilit deocamdată nimic. În 31 decembrie nu a răspuns la telefon, fiind sunat de părinți. În 1 ianuarie a fost găsit de tatăl său.

  Am reușit să aflăm că Sergiu le-a lăsat părinților un bilet de adio în care îi roagă pe aceștia să îl ierte, le spune că nu a mai rezistat, că este singur, că nu are pe nimeni alături și că dorește să fie înmormântat cu  muzică.

  Revenim și cu alte amănunte.

  UPDATE 2 – Trupul neînsuflețit a celui care a fost Sergiu Curca a fost depus la fostul Cinematograf Lipova. Înmormântarea va avea loc joi, 4 ianuarie, la ora 14:00, la Cimitirul Vechi (Băile Lipova).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.