Anunțul făcut de Facebook în urmă cu puțin timp, referitor la paginile utilizatorilor

  de Special Arad | 19 august 2014, 10:13 AM | Social Media

  0

  Facebook intenționează să introducă tag-ul “satiră” pentru articole de tipul parodie care intră în news feed-ul utilizatorilor, relatează ProTV.

  Rețeaua de socializare asociază în mod automat acest cuvânt cheie pentru toate elementele parodice sau satirice, iar acest lucru se pare că a fost cerut chiar de utilizatori.

  Această funcție nouă, confirmată de companie, va fi introdusă tocmai din cauza faptului că o mulțime de utilizatori sunt induși în eroare de articole cu informații nu tocmai reale.

  “Am primit mai multe cereri din partea utilizatorilor care doresc să poată face o distincție clară dintre conținutul satiric și celelalte articole”, explică Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.