Anunț SC Negruțiu SRL

  de Special Arad | 22 iunie 2022, 3:18 PM | Anunțuri proiecte

  0

  SC NEGRUTIU SRL cu sediul în Arad, str. Iancu Jianu nr.13 Ap. 3, doreşte să obţină autorizaţie de mediu pentru punctul de lucru din în Arad, str. Iancu Jianu nr.13, unde se desfăşoară activităţile/activitatea de:

  2521 – Producția de radiatoare și cazane pentru încălzire centrală

  în scopul producției și comercializării de cazane pentru încălzire centrală având ca principale faze ale procesului tehnologic următoarele: achiziția de materie primă, montarea și sudarea elementelor, vopsire, montare aparate de măsură, comercializare.

  Măsurile de protecție a factorilor de mediu:
  Apă:___nu este cazul___
  Aer:___filtru aer___
  Sol:___platformă betonată, containere de depozitare___
  Gestiunea deşeurilor:___pubele, containere___

  Observaţiile publicului formulate în scris/informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului se depun/pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, Splaiul Mureşului FN, tel. 0257/280331; 0257/280996, în timp de zece zile lucrătoare după data publicării prezentului anunţ.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.