joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Anunț SC Alex Back Metal Colect SRL

  de - | 20 octombrie 2021, 12:04 PM | Anunțuri

  0

  SC Alex Back Metal Colect SRL, cu sediul principal în localitatea Arad, str. Steagului nr. 1, bl. Flacăra, ap. 1, dorește să obțină autorizație de mediu pentru punctul de lucru din Arad, str. Steagului nr. 91/A, unde se desfășoară activitățile – potrivit codului CAEN: 3832 Recuperarea materialelor reciclabile sortate; 4677 Comerț cu ridicată al deșeurilor și resturilor, având ca principale faze ale procesului tehnologic următoarele: colectarea de la persoane fizice și juridice a deșeurilor metalice neferoase, a acumulatorilor uzați auto și portabili, a deșeurilor metalice feroase, cântărire, depozitare pe categorii, livrare la sediul societății din Arad, str. Steagului nr. 91/A. Toate deșeurile colectate se transportă în totalitate la sediul societății din Arad.

  Măsurile de protecție a factorilor de mediu:
  Apă: decantor.
  Aer: coș de fum cu înălțimea de 3 metri.
  Sol: platformă betonată.
  Gestiune deșeuri: valorificare prin terți.
  Substanțe periculoase: pardosea betonată.

  Observațiile publicului formulate în scris / informațiile privind potențialul impact asupra mediului se depun / pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Arad, Splaiul Mureșului, FN, telefon 0257280331; 0257280996 în timp de zece zile lucrătoare de la data publicării prezentului anunț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.