vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anunț privind proiectul „Amenajare lac de agrement prin lucrări de extindere a excavațiilor existente și exploatarea agregatelor minerale” în comuna Zăbrani, sat Neudorf – SC Eurokipper SRL

  de Special Arad | 24 mai 2024, 10:40 AM | Anunțuri

  0

  SC Eurokipper SRL, titular al proiectului AMENAJARE LAC DE AGREMENT PRIN LUCRĂRI DE EXTINDERE A EXCAVAȚIILOR EXISTENTE ȘI EXPLOATAREA AGREGATELOR MINERALE, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Arad, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul AMENAJARE LAC DE AGREMENT PRIN LUCRĂRI DE EXTINDERE A EXCAVAȚIILOR EXISTENTE ȘI EXPLOATAREA AGREGATELOR MINERALE, propus a fi amplasat în comuna Zăbrani, sat Neudorf, identificat prin CF nr. 301315, 301314 – Zăbrani, jud. Arad.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului din Arad, Splaiul Mureș, FN, județul Arad, în zilele de luni până vineri, între orele 8:30 – 13:30, precum și la următoarea adresă de internet www.apmar.anpm.ro.

  Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  2. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Arad în termen de 10 zile de la publicarea anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.