joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Antoanela Naaji: „Administrația PNL a investit în educație”

  de - | 3 februarie 2022, 5:54 PM | Comunicate contra cost

  0

  Antoanela Naaji, conferențiar universitar și consilier municipal PNL, a vorbit în cadrul conferinței de presă desfășurate la sediul partidului despre investițiile realizate anul trecut în educație.

  „Administrația liberală a investit în învățământ, infrastructură și dotările necesare, pentru că educația este o prioritate pentru noi. În 2021 am avut în derulare investiții importante. La Colegiul Csiky Gergely au continuat lucrările. Din totalul investiției de 4,7 milioane de lei, au fost utilizați 1,8 milioane de lei. Până acum au fost reabilitate o parte din spațiile de învățământ, săli de clasă, laboratoare, instalații electrice, termice, amenajări interioare. Lucrările vor continua pentru renovarea sălii de sport, terminarea lucrărilor la subsolul clădirii, finalizarea reabilitării instalațiilor de încălzire, executarea lucrărilor pentru securitatea la incendiu. La Ghiba Birta, lucrările au trenat din motive independente de dorința noastră, au fost deblocate și vor continua. Până acum au fost realizate lucrări în valoare de 5,7 milioane de lei, rămân de executat lucrări de 9,2 milioane de lei. Corpul B, cel nou, se apropie de finalizare, la corpul A este o lucrare deosebit de complexă, clădirea trebuie consolidată, se înlocuiesc tâmplăria și acoperișul, sunt executate lucrări pentru securitatea la incendiu. Alte investiții au vizat grădinițele: a fost reabilitată termic Grădinița Curcubeul Copiilor, de pe str. Simion Balint, o lucrare care a costat 1,7 mil.lei, alocați din buget local și POR. De asemenea a fost finalizată reabilitării grădiniței Prieteniei, de pe strada Predeal, proiect in valoare de 1,4 mil lei, din bugetul loca și POR, care a cuprins lucrări pentru eficiența energetică. Pentru extinderea spațiilor de învățământ, au fost achiziționate containere pentru amenajarea a două săli de clasă la Liceul Baptist Alexa Popovici, în total 7 containere în valoare de 135.404. Acest proiect va continua și anul acesta”, a spus Antoanela Naaji.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.