Animația rusească „Savva. Inimă de războinic“, la Cinema Grădiște

  de Special Arad | 23 octombrie 2018, 9:34 AM | Cultură | Film

  0

  În ultima sâmbătă din luna octombrie, la Cinema Grădiște, cei mici și cei mari sunt invitați la o nouă proiecție de film, care, conform criticilor „trezește eroul din tine“. „Savva. Inimă de războinic“ va fi difuzat sâmbătă, 27 octombrie, de la orele 10.00 și 12.00.

  Animația „Savva. Inimă de războinic”, produsă de profesioniști dn peste zece țări, aduce în fața publicului personaje variate şi extrem de bine conturate, care nu te lasă să te plictiseşti. Replicile amuzante fac deliciul celor mari şi mici, iar mesajul filmului ajunge, în final, cu brio la destinatar.

  Filmul este dublat în limba română.

  Pentru grupuri mai mari de 5 persoane se pot face rezervări la adresa de email: [email protected] și la telefon 0740-946 821 (între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

  Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

  Savva. Inimă de războinic (Rusia, 2015)
  Durată: 87 minute
  Rating: Audiență generală
  Dublat în limba română

  Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia și liniștea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul.

  Savva, un băiețel ascultător de 9 ani, reușește să scape și să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei și a satului îi revine curajosului băiat care trebuie să găsească o soluție miraculoasă.

  Singur într-o pădure uriașă, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase și să își facă prieteni de nădejde.

  Savva trebuie să ajungă la un Magician renumit, ce locuieşte într-un ţinut îndepărtat, spre care drumul este plin de pericole.

  Îşi găseşte tovaraşi de drum inediţi, care are fiecare câte o meteahnă, pe care ar vrea ca Magicianul să o „trateze”.

  Copii au numai de câştigat din vizionarea lui Savva. Vor înţelege şi vor reţine, datorită abordării pozitive şi pline de suflet, că doar tu, prin curajul, bunătatea şi inteligenţa ta – de a-ţi alege prietenii potriviţi şi de a sta alături de ei la nevoie – ai puterea de a schimba în bine lucrurile, atât în ceea ce te priveşte, cât şi atunci când vine vorba de cei dragi.

  Vizual, „Savva – Inimă de războinic“ este un festin al culorilor şi cadrelor fascinante, cu imagini de ne duc cu gândul la universul Warcraft sau carele de luptă din Mad Max, dar şi tablouri vibrante, în acord cu trăirile eroilor.
  Dublajul în limba română a fost asigurat, printre alţii, de Alina Eremia (Savva), Alexandru Papadopol (Angee), Andrei Aradits (Regele ţânţarilor) şi Nicole Cherry, care şi-a găsit perfect modulaţiile în aspiraţiile de creatură importantă – Magadunga! – ale pufoşeniei roz.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.