ANI declară încă un viceprimar din județul Arad incompatibil

  de Special Arad | 27 noiembrie 2014, 1:15 PM | Olari | Știri Arad | Urmăriți

  0

  ȘTIRI ARAD: Agenţia Naţională de Integritate anunță că viceprimarul comunei Olari, Ladislau Mod, este declarat incompatibil.

  Motivul deciziei este datorat faptului că, în perioada 20 iulie 2012 – 20 decembrie 2013, acesta a deținut funcţia de viceprimar şi, în același timp, statutul de comerciant persoană fizică în cadrul unei intreprinderi individuale, încălcând prevederile art.87, aliniatul 1, lit.g, din legea nr.161/2003.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.