ANI a declarat-o compatibilă pe profesoara Lizica Mihuț. Lucrarea a fost clasată (vezi raportul de evaluare)

  de Lucian Valeriu | 18 august 2015, 3:53 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Nu mai puțin de 17 instituții publice de investigații, anchetă și control au fost „puse la treabă ” de Agenția Națională de Integritate în cadrul „Lucrării nr.84569/A/II/16.11.2010 cu privire la Mihuț Lizica Mărioara” cadrul didactic din conducerea Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, fost rector și întemeietor al instituției de învățământ superior, actualmente conducător al Școlii doctorale.
  Lizicăi Mihuț i s-a verificat averea și reclamate elemente de incompatibilitate cu aceasta ca urmare a unei petiții transmisă pe adresa Agenției Naționale de Integritate de către prof. univ. dr. ing. Barbu Ionel la data de 20.03.2014, dar și a apariției în cotidianul Glasul Aradului a unor articole care făceau referire la presupuse incompatibilități între declarațiile de avere ale profesoarei și averea propriu-zisă.
  „Evaluarea averii s-a făcut în baza documentelor și informațiilor primite de la următoarele instituții și autorității publice” – se arată într-un document remis recent (vezi și atașamentele articolului):


  UAV ANI (9)

  Prof. univ. dr. Lizica Mihuț a trimis, cu acest prilej – căruia i-a consacrat și o conferință de presă – o scrisoare colegilor săi. O redăm în întregime:

  Stimate colege,
  Stimați colegi,

  Având în vedere că în ultima perioadă s-a discutat foarte mult despre veniturile și bunurile mele materiale, precum si despre Consiliul Academic, vă trimit spre luare la cunoștință Raportul de evaluare al Agenției naționale de Integritate, care timp de 6 ani a făcut verificări în acest sens, implicând 17 instituții și autorități publice (a se vedea materialul anexat).Precizez că încă din 9 martie 2012 posed Certificatul de PFA (Persoană Fizică Autorizată), înregistrat la Oficiul Național al Registrului Comerțului, având, conform Certificatului de înregistrare „Activitatea principală 8560: Activități de servicii suport pentru învățământ”.

  De asemenea, vă aduc la cunoștință că voi acționa în judecată, în nume propriu – cerând importante daune materiale – pe cei doi coordonatori ai vizitei de evaluare efectuată de ARACIS în 29 – 31 octombrie 2014 și pe dl. prof.univ.dr.ing.ec. Ionel Barbu.
  Cu reală prețuire, Lizica Mihuț

  Comentarii

  1. …așa cum nu cred că am scăpat de lava solară și ne vom răcori tomnatic de acum încolo, tot așa nu cred că lizuca (varianta alicei) în țara ”minunilor” penale n-a călcat strâmb pe-o pietruță pe care dac-o atingi zbiară demențial ”incompatibilitateeee”… Numai că ”becose of alice” când a călcat – pietruța era așa de departe încât nici dracu n-a auzit-o . Și a strigat ea, pietruța până i s-a terminat bateria și gata. Acum, citind acest răvaș (ne)academic explicativ pro și anti/ANI – iar nu mai cred că am scăpat de seceta penală de aproape 3 luni. Adică, el, ditamai fraza de funcții universitare după care îi vine și numele, dl barbu i. – îi prostu universității și scrie și el o sesizare într-o zi și-o pune la poștă cu adeverire de primire. Trecut-au (A)anii… și citim, iată, că deși madam lizie îi răspunde în 2 cuvinte și-l mai și dă în judecată plus ăia cu aracisu – totuși în toată daravela vedem că NU există niște explicații. Dacă vizita de evaluare aracis e făcută de vreo 10 luni, atunci sesizarea când naiba a făcut-o prostu universității dacă becose of lizie a fost ”verificată timp de….6 (ȘASE) ani (nu ANI) de vreo 17 instituții??!! No! Nu te simți cumva în țara minunilor penale? Păi în urmă cu maxim 6 !! – ani poate că cei doi erau ”pretini!”; poate chiar pe bază de ANI (nu neapărat ani). Cei mai barosani incompatibili au fost dovediți urgent când interesu a bătut la ușa blindată – iar pt madam lizie le-au trebuit 6 ani?! Ori au avut ce verifica…(asta înseamnă să AI avere!) ori e minciună din aia absolut neacademică ori cum v-am spus de la bun început, nu cred că am scăpat (de tot) de vara penală și alice în țara minunilor post/penale.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad