Anglia-Uruguay, duel letal în GRUPA MORŢII

  de Special Arad | 19 June 2014, 11:00 PM | Sport

  0

  URUGUAY loveşte letal ANGLIA în al doilea meci din GRUPA D, „grupa morţii” cum a fost supranumită: sud-americanii s-au impus cu 2-1, după un meci extrem de spectaculos, potrivit realitatea.net.

  Suarez a fost eroul partidei, înscriind ambele goluri pentru URUGUAY, în minutele 39 şi 85. Pentru ANGLIA a înscris Rooney, în min.75.

  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ANGLIA este la un pas să fie eliminată de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN BRAZILIA – doar printr-un joc al rezultatelor şi o victorie la scor în faţa echipei COSTA RICA mai poate spera să acceadă în optimi.

  grupa_mortii444_19900100

  După ce ambele echipe au debutat cu stângul la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL DIN BRAZILIA, ANGLIA şi URUGUAY s-au luptat pe viaţă şi pe moarte pentru a rămâne în cărţi cursa pentru calificarea în optimi.

  URUGUAY a deschis scorul în min. 39 printr-un gol spectaculos înscris de Suarez. ANGLIA egalează în minutul 75, prin Rooney. Suarez loveşte din nou în min. 85. URUGUAY- ANGLIA 2-1.

  GRUPA D, desemnată GRUPA MORŢII încă înainte de începerea CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL din Brazilia, a devenit şi mai ucigătoare după ce outsidera COSTA RICA a reuşit să treacă de Uruguay în primul meci al competiţiei, scor 3-1.

  ANGLIA a pierdut şi ea primul meci din grupă, în faţa Italiei, scor 2-1, astfel că orice pas greşit pentru ambele echipe înseamna aproape ELIMINAREA de la CM BRAZILIA 2014.

  GOLURILE din ANGLIA-URUGUAY aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.