marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andrada s-a întors în țară și… s-a spânzurat! Mesaje cutremurătoare pe facebook

  de Special Arad | 18 august 2015, 5:46 PM | Naţional | Social Media

  0

  O tânără din Dej a fost găsită spânzurată în această dimineață în Pădurea Bungar, din județul Cluj. Macabra descoperire a fost făcută de un bărbat care mergea la serviciu. Acesta a ales scurtătura prin pădure pentru a ajunge pe strada 1 Mai, iar aproape de capătul aleii a găsit-o pe tânără, scrie monitorulcj.ro.

  Speriat, omul a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă, un echipaj de poliţie şi o autospecială de pompieri. Medicii de pe ambulanţă au putut doar să constate decesul femeii, deoarece moartea survenise cu câteva ore în urmă.

  Tânăra s-a spanzurat cu şnurul de la geaca cu care era îmbrăcată. Trupul femeii nu prezenta urme de violenţă. Asupra tinerei nu s-a găsit niciun act de identitate, dar a fost identificată după ce mama ei s-a prezentat la spital pentru a o căuta.

  Pe tânăra din Dej o cheamă Andrada (prietenii îi spuneau Dada) şi a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai. Aceasta a fost plecată în străinătate, iar de o lună s-a întors acasă unde a petrecut timp cu familia. Tânăra era o cosmeticiană apreciată în oraş. Dejeanca petrecea perioade lungi în străinătate la iubitul ei. În urmă cu trei luni relaţia lor s-a încheiat, iar tânăra a intrat în depresie şi a început un tratament pentru a ieşi din această situație grea. În cursul zilei de sâmbătă, ea a primit un bagaj de la fostul iubit, cu ultimele lucruri pe care le mai avea la acesta. Gestul a doborât-o, iar de atunci a devenit tot mai supărată.

  andrada 3

  Prietenii acesteia sunt şocaţi de gestul ei

  „Iubita şi scumpa mea!!!! Aşa ţi-am zis întotdeauna!!!!! De ce???? De ce???? Ne-ai lăsat pe toţi în urmă punându-ne întrebări dacă nu puteam face mai mult!!!!! Asta ai vrut Iubita ???? Ai lăsat în urmă o durere imensă, care nu poate fi exprimată în cuvinte!!!! Te iubim copilă dragă şi vei fi în inimile noastre întotdeauna!!! Dumnezeu să te aibă în paza lui suflet bun!!!”, a spus o cunoscută a tinerei.

  „Doamne Andrada De ce , ma doare sufletul. Dumnezeu sa te odihneasca in pace . Condoleante familiei”, spune o altă prietenă.

  Andrada avea o poza de copertă pe Facebook în care era un citat din Confucius: „Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut!”

  andrada 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.