Andrada s-a întors în țară și… s-a spânzurat! Mesaje cutremurătoare pe facebook

  de Special Arad | 18 august 2015, 5:46 PM | Naţional | Social Media

  0

  O tânără din Dej a fost găsită spânzurată în această dimineață în Pădurea Bungar, din județul Cluj. Macabra descoperire a fost făcută de un bărbat care mergea la serviciu. Acesta a ales scurtătura prin pădure pentru a ajunge pe strada 1 Mai, iar aproape de capătul aleii a găsit-o pe tânără, scrie monitorulcj.ro.

  Speriat, omul a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă, un echipaj de poliţie şi o autospecială de pompieri. Medicii de pe ambulanţă au putut doar să constate decesul femeii, deoarece moartea survenise cu câteva ore în urmă.

  Tânăra s-a spanzurat cu şnurul de la geaca cu care era îmbrăcată. Trupul femeii nu prezenta urme de violenţă. Asupra tinerei nu s-a găsit niciun act de identitate, dar a fost identificată după ce mama ei s-a prezentat la spital pentru a o căuta.

  Pe tânăra din Dej o cheamă Andrada (prietenii îi spuneau Dada) şi a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai. Aceasta a fost plecată în străinătate, iar de o lună s-a întors acasă unde a petrecut timp cu familia. Tânăra era o cosmeticiană apreciată în oraş. Dejeanca petrecea perioade lungi în străinătate la iubitul ei. În urmă cu trei luni relaţia lor s-a încheiat, iar tânăra a intrat în depresie şi a început un tratament pentru a ieşi din această situație grea. În cursul zilei de sâmbătă, ea a primit un bagaj de la fostul iubit, cu ultimele lucruri pe care le mai avea la acesta. Gestul a doborât-o, iar de atunci a devenit tot mai supărată.

  andrada 3

  Prietenii acesteia sunt şocaţi de gestul ei

  „Iubita şi scumpa mea!!!! Aşa ţi-am zis întotdeauna!!!!! De ce???? De ce???? Ne-ai lăsat pe toţi în urmă punându-ne întrebări dacă nu puteam face mai mult!!!!! Asta ai vrut Iubita ???? Ai lăsat în urmă o durere imensă, care nu poate fi exprimată în cuvinte!!!! Te iubim copilă dragă şi vei fi în inimile noastre întotdeauna!!! Dumnezeu să te aibă în paza lui suflet bun!!!”, a spus o cunoscută a tinerei.

  „Doamne Andrada De ce , ma doare sufletul. Dumnezeu sa te odihneasca in pace . Condoleante familiei”, spune o altă prietenă.

  Andrada avea o poza de copertă pe Facebook în care era un citat din Confucius: „Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut!”

  andrada 2

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.