duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Andrada a murit într-un mod înfiorător chiar sub ochii iubitului său! Avea doar 29 de ani

  de - | 7 octombrie 2019, 10:16 PM | Internaţional

  0

  O româncă a murit lovită de un carusel în Germania, chiar sub ochii iubitului ei. Andrada C. avea 29 de ani și lucra în parcul de distracții de la Oktoberfest, în Potsdam.

  Tânăra și iubitul ei verificau barele de siguranță ale caruselului în momentul în care acesta a pornit și a strivit-o. Iubitul ei, Grigore, nu a putut face nimic pentru a-i salva viața, scrie playtech.ro.

  Andrada a vea 29 de ani și lucra, împreună cu iubitul ei la firma care administra caruselul de la Oktoberfest, din Potsdam, Meyer & Sohn. Cei doi verificau barele de siguranță ale caruselului de tip playball, pentru a evita un accident.

  Din motive încă necunoscute, caruselul a pornit și a lovit-o mortal pe tânără. Iubitul ei nu a putut interveni pentru a-i salva viața, întrucât ar fi fost și el în pericol, scrie playtech.ro.

  andrada 2

  Procurorii de la Parchetul din Potsdam au deschis un dosar penal pentru ucidere din neglijență pe numele soţiei proprietarului caruselului (67 de ani), a fiicei acesteia (47 de ani) şi a fiului (34 de ani). Jurnaliștii germani precizează că în momentul producerii accidentului din parcul de distracții de la Oktoberfest, în cabina de comandă se aflau două persoane.

  Este posibil ca una dintre cele două persoane aflate în cabina de comandă să fi pornit din greșeală caruselul, dar nu este exclus să fie vorba și despre o defecțiune tehnică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.