vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anchetă de urgență în cadrul Poliției Arad, ordonată de Ministrul de Interne, după scandalul cu bodyguardul de la firma Dey

  de - | 20 februarie 2020, 9:35 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Apariția imaginilor cu bodyguarzii care au ”tocat” un tânăr cu 51 de lovituri de pumni, picioare și bastoane telescopice în centrul Aradului, acum aproape două luni, iar agresorii nu sunt cercetați nici acum, nu a rămas fără reacție. Surse oficiale din cadrul MAI au declarat că ministru Marcel Vela a dispus o anchetă de urgență pentru a se stabili de ce polițiștii nu au făcut investigații, până acum, legate de agresorii care l-au ”tocat” peste drum de Primăria Arad pe tânărul acuzat că ar fi înjunghiat un bodyguard.

  „Conform referatului de arestare întocmit de procurorul Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Răzvan Copăceanu l-a înjunghiat, în dimineaţa zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul Aladio, pe unul dintre bodyguarzii firmei Dey Bodyguard International 2012 SRL. Acesta ar fi vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a rănit cu mai multe lovituri, cu un cuţit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgenţă a victimei la spital. Copăceanu a fugit de la locul incidentului şi a fost descoperit în centrul oraşului de colegii celui agresat și bătut cu bestialitate în fața McDonalds Arad.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.