miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Anchetă în cazul nunții cu 1.700 de participanții. Polițiștii au cerut toate înregistrările video și vor face audieri

  de - | 1 septembrie 2021, 9:32 AM | Naţional

  0

  Ancheta în cazul nunții la care ar fi participat 1.700 de invitați se anunță complicată. Polițiștii din Satu Mare au cerut toate înregistrările video și urmează să facă audieri, potrivit Pro TV.

  Petrecerea a fost pusă la cale într-o localitate cu puțin peste 2.600 de locuitori, în care sunt mai mulți bolnavi de COVID.

  Organizatorul evenimentului a fost amendat deocamdată cu cinci mii de lei.

  În sala de evenimente din Târşolţ – județul Satu Mare, 1.700 de oameni se estimează că au răspuns invitației unui cuplu de a dansa la nuntă.

  Târşolţ este o localitate cu puțin peste 2.600 de locuitori. În zonă, rata de îmbolnăvire cu coronavirus a depășit pragul de doi la mie.

  Acolo, nunțile în interior sunt permise numai cu participarea a cel mult 300 de persoane, dacă sunt vaccintate, au un test COVID negativ ori au trecut prin boală.

  Când a avut loc nunta, limita era de 400 de invitați.

  Citește mai mult pe stirileprotv.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.